info@alleslaegehus.dk

Klinikdrift i samarbejde med alles Lægehus

Hos alles Lægehus understøtter vi driften af lægehuse fordelt over hele Danmark. Vores koncept bygger på en grundlæggende overbevisning om, at vi opnår den bedst mulige sundhedsfaglige kvalitet og service, hvis vi udnytter vores faglige ressourcer bedst muligt. Det betyder, at vi tilstræber optimal opgavedeling, så vi sikrer, at vores medarbejdere får rammerne til at lave dét de brænder for og er gode til.

En driftsmodel med rum til at fokusere på det lægefaglige

Vores nytænkende og innovative driftsmodel er bygget op ud fra den overbevisning, at vores læger skal have lov til at fokusere 100% på deres lægefaglige arbejde med patienterne. Vores kompetente konsultationssygeplejersker arbejder under vores kvalitetssikrede instrukssystem og er oplært i at varetage en bred vifte af uddelegerede patientopgaver, på den måde skaber vi rammerne for, at vores sygeplejersker kan understøtte vores læger bedst muligt i hverdagen.

Vil du arbejde i alles Lægehus?

Job i alles Lægehus

Partnermodellen

Vores primære praksismodel er vores partnerskabsmodel, som bygger på et samarbejde mellem os som service- og driftsorganisation og en speciallæge som ejer af og ansvarlig for lægehuset.

Vores partnerskabsmodel er en nytænkning af den traditionelle praksismodel, hvor ejerlægen har mulighed for at eje praksis uden al det administrative og ledelsesmæssige arbejde, der følger med til, at være selvstændigt erhvervsdrivende. Ejerlægen har det overordnede lægefaglige ansvar for lægehuset og vil herunder have mulighed for sparring og samarbejde med vores dedikerede kvalitetsteam bestående af vores virksomhedsansvarlige overlæge og kvalitetssygeplejersker.

Muligheder som partnerlæge i alles Lægehus

Som ejerlæge i alles Lægehus får du mulighed for at skabe et fleksibelt arbejdsliv samtidig med, at du hjælper med at løfte den vigtige samfundsopgave, der ligger i at fremtidssikre almen praksis. Som partnerlæge er du med til at sætte rammerne for det, der skal danne grundlaget for fremtidens almen praksis, du kan f.eks. være med til at udvikle veldrevne lægehuse med høj sundhedsfaglig kvalitet, som er attraktive for nyuddannede almenmedicinere at træde ind i enten som ejere eller som fastansat læge.

Som partnerlæge i almen praksis får du også mulighed for at hjælpe dine kollegaer at afhænde deres praksis i de områder af landet, hvor dette volder store udfordringer, så du derved er med til at løse et samfundsproblem.

Hør mere om partnerskabsmodel

Vil du høre mere om vores partnerskabsmodel, kontraktforhold eller økonomi, så er du meget velkommen til at kontakte os på info@alleslaegehus.dk.

    Vil du afhænde din praksis?

    Hvis du planlægger at gå på pension, søge nye udfordringer i dit arbejdsliv eller arbejde på nedsat tid, så kan vi hjælpe dig med at finde lige præcis den løsning, der passer til dig. Vi har flere partnerlæger, der ønsker at købe praksis, og vi kan formidle kontakten til en køber, der passer til de ønsker, du har for fremtiden for din praksis. Det kan f.eks. være, at du har behov for en akut overdragelse af lægehuset, har brug for sikkerhed for din pensionsdato og dermed ønsker et fastlagt salg planlagt i fremtiden eller måske ønsker du at sælge lægehuset og slippe de administrative bryder, men fortsætte med patientarbejdet? Uanset dine ønsker, kan vi hjælpe dig med at finde løsningen til dig.

    Kontakt os på info@alleslaegehus.dk

    Kontakt dit lægehus i dag

    Find lægehus