info@alleslaegehus.dk

Spørgsmål og svar

Hvorfor er den læge, jeg konsulteres af ikke den læge, som ejer klinikken?

I Danmark kan én læge eje flere ydernumre (og herunder lægehuse), men de kan naturligvis ikke være i dem alle på samme tid. Når en læge har et samarbejde med alles Lægehus hjælper vi med at supportere den daglige drift vedr. IT, HR, økonomi, indkøb osv., men vi hjælper også med at ansætte læger i klinikken, som kan konsultere patienterne. Inden en læge ansættes i alles Lægehus sikrer vi naturligvis at lægen er veluddannet, har en gyldig autorisation og vi indhenter referencer fra tidligere arbejdspladser for at sikre, at vores patienter altid bliver mødt af gode læger.

Hvorfor skal jeg fremmøde i forbindelse med fornyelse af recept på afhængighedsskabende medicin?

Når der udskrives en recept på afhængighedsskabende medicin, kræver det altid en lægefaglig vurdering af hvorvidt medicinen fortsat er nødvendig og om den fortsat har den ønskede effekt. Derudover tages der stilling til eventuelle ændringer i din tilstand og evt. øvrige medicinske behandlinger, så vi sikrer, at der ikke er noget der kan give problemer i den forbindelse.

Vi følger styrelsen for patientsikkerheds retningslinjer vedr. afhængighedsskabende medicin, og i forlængelse heraf vil vi altid bede dig om at fremmøde i forbindelse med fornyelse af din recept.

Du kan se yderligere info om recepter på afhængighedsskabende medicin her.

Hvordan klager jeg, hvis jeg har haft en dårlig oplevelse?

Vi stræber altid efter at levere den bedst mulige service og sikre en høj sundhedsfaglig kvalitet i alles Lægehus, men hvis du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med kontakt til eller behandling i lægehuset vil vi altid gerne høre om denne, så vi kan forsøge at gøre det bedre. Du er altid velkommen til at kontakte os på info@alleslaegehus.dk, så vil følge op på oplevelsen.

Vil du afgive en formel klage, kan dette gøres via styrelsen for patientklager. Du kan benytte klagevejledningen fra stpk her.

Hvordan behandler alles Lægehus mine data?

I alles Lægehus går vi højt i at passe godt på dine data, og vi er herunder meget opmærksomme på altid at behandle data jf. gældende lovgivning.

Du kan læse mere om hvordan vi behandler dine data i vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål eller lignende vedr. behandling af data, så er du altid velkommen til at kontakte vores DPO på dpo@alleslaegehus.dk.

Kontakt dit lægehus i dag

Find lægehus