info@alleslaegehus.dk

Job i alles Lægehus

En arbejdsplads hvor du kan udvikle dig

I alles Lægehus går vi højt op i at udnytte vores faglige ressourcer bedst muligt og herunder sikre en optimal opgavedling mellem lægehusets forskellige fagligheder, så ressourcerne benyttes bedst muligt. Du vil derfor som sygeplejerske i alles Lægehus få mulighed for at udvikle dig såvel fagligt som personligt, og du vil gennem vores interne undervisningsprogram blive tilbudt en udviklingskurve, der er passer til dit kompetence- og ambitionsniveau.

Som ny medarbejder i alles Lægehus vil du komme igennem et fyldestgørende onboardingprogram, hvor du vil få en grundig oplæring og introduktion til almen praksis samt en grundig introduktion til vores værdier, vision, arbejdsgange og lign.

Udover at blive en del af det lokale team af engagerede kollegaer i lægehuset, vil du som medarbejder i alles Lægehus yderligere få et stort fagligt netværk af dygtige kollegaer over hele landet.

Se ledige stillinger

Som medarbejder i alles Lægehus bliver du en del af en virksomhed med:

Høj medarbejdertilfredshed, godt arbejdsmiljø og god kultur
Fokus på udvikling og kontinuerlig relevant undervisning
Fokus på kvalitet og struktur, der giver vores medarbejdere tryghed i de daglige opgaver
Kollegaer over hele landet og dygtige lokale kollegaer, som du kan sparre med
Sociale arrangementer – herunder årlig julefrokost og sommerfest (som er et brag af en fest)
Internt lederudviklingsprogram, der kan være din vej til en karriere som leder

Ledige stillinger

Vi søger løbende dygtige sygeplejersker, sekretærer og andet klinikpersonale. Du kan se her, hvor vi aktuelt søger nye medarbejdere.

Vil du ansøge uopfordret?

Vi tager altid imod uopfordrede ansøgninger, så hvis du har et ønske om at komme til at arbejde for alles Lægehus er du er altid velkommen til at sende uopfordret ansøgning info@alleslaegehus.dk

Se ledige stillinger

Kontakt dit lægehus i dag

Find lægehus